υπηρεσιεσ

επικοινωνια

ΑΓΟΡΑ - ενοικιαση - μισθωση φωτοαντογραφικων & εκτυπωτων

Η AlphaCom σας παρέχει φωτοαντιγραφικά μηχανήματα ( Ασπρόμαυρα & Έγχρωμα ) με δυνατότητες φωτοαντιγραφής – εκτύπωσης – scanning – Fax  σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρίας σας, με  χρέωση ανά εκτυπωμένη σελίδα.

Πληρώνετε ανάλογα με τα παραγόμενα αντίγραφα.

Εσείς γνωρίζετε μια σταθερή χρέωση ανά αντίγραφο , η οποία περιλαμβάνει όλα τα αναλώσιμα υλικά , ανταλλακτικά , συντήρηση του μηχανήματος ,εκτός χαρτιού εκτύπωσης  ο χρόνος μίσθωσης διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Η Alphacom διαθέτει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και αναλώσιμων όλων των φωτοαντιγραφικών/φωτοτυπικών μηχανημάτων τύπου Riso, Ricoh.

Το τεχνικό μας τμήμα είναι στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση ή συμβουλή σχετικά με τα ανταλλακτικά μας ή με το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με το μηχάνημά σας.

service - τεχνικη υποστηριξη & ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων που ήδη έχετε με σύμβαση τεχνικής υποστήριξης. Εξασφαλίστε σταθερό κόστος εκτύπωσης και αφήστε εμάς να ανησυχούμε για τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά των μηχανών. σας.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε αναλώσιμα και ανταλλακτικά φωτοτυπικών – φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων.
Όλα τα προϊόντα μας έχουν εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας και διατίθενται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία μας διαθέτει αναλώσιμα και ανταλλακτικά φωτοτυπικών & εκτυπωτών από όλες τις μάρκες της αγοράς.

εμπορια μηχανων γραφειου

Η εταιρεία μας εμπορεύεται έγχρωμα και ασπρόμαυρα φωτοτυπικά μηχανήματα, με κύριο γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

Η μίσθωση των φωτοτυπικών γίνεται με τον τρόπο που επιθυμεί ο πελάτης (Πώληση-Ενοικίαση-Leasing), προκειμένου να διευκολυνθεί για την κάλυψη των αναγκών του.

Scroll to Top